– ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ –

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ

Ένας πλήρης οδηγός σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, με καθοδήγηση βήμα-βήμα στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση ενος αυτόνομου φωτοβολταίκού συστήματος.

-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ-

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Επιλέξτε αν θέλετε να αποκτήσετε τον οδηγό σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή

greek photovoltaics (letter2)

Βιβλίο (έντυπο): Φτιάξε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό

ΒΙΒΛΙΟ: “Φτιάξε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο, αυτοκινούμενο, σκάφος, μικρό εξοχικό σπίτι“. Ένας πλήρης, έγχρωμος οδηγός 150 σελίδων που συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή ενός αυτόνομου Φ/Β από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ με οδηγίες βήμα-βήμα, λεπτομερείς έγχρωμες απεικονίσεις και πραγματικά παραδείγματα, οι αναγνώστες μαθαίνουν πώς να αξιολογούν τις ενεργειακές τους ανάγκες, και να επιλέγουν τα καταλληλότερα εξαρτήματα για κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα. Αυτός ο πρωτοποριακός οδηγός λύνει τα χέρια σε όποιον ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει τη δύναμη του ήλιου, για την παραγωγής πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας. Περιέχει πλήρη ανάλυση των μερών ενός φωτοβολταϊκού, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, τις βάσεις στήριξης, τους αντιστροφείς, τις μπαταρίες και επιπλέον διαθέτει, βασικές αρχές ηλεκτροτεχνίας στις οποίες βασίζονται όλοι οι υπολογισμοί, τα διαθέσιμα είδη Φ/Β πάνελ, βάσεις στήριξεις, αντιστροφείς, ρυθμιστές φόρτισης και μπαταρίες της αγοράς, τη μέθοδο υπολογισμού των ενεργειακών αναγκών, τη διαστασιολόγηση των εξαρτημάτων, την ακολουθία των εργασιών, απαραίτητα εργαλεία, εξαρτήματα, είδη ατομικής προστασίας, και πολλά άλλα! Τέλος, δίνονται εύστοχα παραδείγματα, για φανεί στην πράξη, πως χρησιμοποιούνται βήμα-βήμα όλες οι πληροφορίες του βιβλίου.

greek photovoltaics (letter2)

e-Book(.pdf): Φτιάξε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό

e-Βook: “Φτιάξε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο, αυτοκινούμενο, σκάφος, μικρό εξοχικό σπίτι“. Ένας πλήρης, έγχρωμος οδηγός 150 σελίδων που συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή ενός αυτόνομου Φ/Β από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ με οδηγίες βήμα-βήμα, λεπτομερείς έγχρωμες απεικονίσεις και πραγματικά παραδείγματα, οι αναγνώστες μαθαίνουν πώς να αξιολογούν τις ενεργειακές τους ανάγκες, και να επιλέγουν τα καταλληλότερα εξαρτήματα για κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα. Αυτός ο πρωτοποριακός οδηγός λύνει τα χέρια σε όποιον ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει τη δύναμη του ήλιου, για την παραγωγής πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας. Περιέχει πλήρη ανάλυση των μερών ενός φωτοβολταϊκού, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, τις βάσεις στήριξης, τους αντιστροφείς, τις μπαταρίες και επιπλέον διαθέτει, βασικές αρχές ηλεκτροτεχνίας στις οποίες βασίζονται όλοι οι υπολογισμοί, τα διαθέσιμα είδη Φ/Β πάνελ, βάσεις στήριξεις, αντιστροφείς, ρυθμιστές φόρτισης και μπαταρίες της αγοράς, τη μέθοδο υπολογισμού των ενεργειακών αναγκών, τη διαστασιολόγηση των εξαρτημάτων, την ακολουθία των εργασιών, απαραίτητα εργαλεία, εξαρτήματα, είδη ατομικής προστασίας, και πολλά άλλα! Τέλος, δίνονται εύστοχα παραδείγματα, για φανεί στην πράξη, πως χρησιμοποιούνται βήμα-βήμα όλες οι πληροφορίες του βιβλίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση

Για να μας βρείτε στο internet και τις πλατφόρμες των social media, ακολουθήστε τα παρακάτω Link